Egyéb olvasnivaló

MIT ÍGÉR 2024.?

2024.01.08.

MIT ÍGÉR 2023?

2023.03.02.

MIT ÍGÉR 2022?

2022.02.25.

Hol jár a Hold?

Kapcsolat

Tel: +36-30/940-1848

E-mail:
rehus.gabriella@asztrologus-rg.hu

MÁS SZEMLÉLETTEL, DE MÉGIS EGYÜTT

2018.01.31.

Február elején igyekezzünk összeegyeztetni különbözőségeinket!

Február 1-től fókuszba kerül az a kérdés, hogy mennyire vagyunk képesek egyensúlyt teremteni különböző dolgok között, legyen az akár a külvilágban, akár saját bensőnkben. Górcső alá vehetjük férfi és női oldalunkat. Merthogy mindegy melyik nemhez tartozunk, mindegyikünkben megvan mindkettő. Az aktív, cselekvő, kemény férfi oldal és a passzív, befogadó, lágy női mivolt egyaránt. De muszáj a két oldalt egy egészséges egységbe kovácsolnunk ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Nincsenek receptek, hogy melyik oldalt milyen szinten kell megélnünk, ezt mindenki másként érzi harmónikusnak. A lényeg, hogy megtaláljuk általa belső nyugalmunkat. De ugyanez igaz a külvilágra vetítve is, legyen az párkapcsolatunk, ahol a férfi-női szerepeket éljük, vagy egyéb kapcsolataink, amiben elsősorban nem nőként és férfiként, de mégis egymást egészítjük ki. Mi a megoldás, ha épp nem találjuk azt a pontot, ami a megfelelő egyensúlyt biztosítja? Ezekben a napokban ugyanis érezhetjük azt, hogy oda a hatalmunk, a felsőbbrendűségünk, ha feladjuk jelenlegi helyzetünket, vagy épp áldozattá válunk, ha engedünk a másik akaratának. A megoldás persze most sem a küzdelem, hanem az elfogadás. Figyeljük meg mi zajlik bennünk, mit gondol a másik, hogy reagálunk mindketten az adott helyzetre. Biztos találunk olyan tulajdonságot, amiben mi vagyunk jobbak, de olyat is, amiben a másik. Igyekezzünk azonban ne arra használni ezt a felfedezésünk, hogy a másik gyengeségét erős kritikával illetve, őt lenyomva saját magunkat magasztaljuk. Találjuk meg inkább hogyan tudjuk kettőnk erősségét összehangolva, együttműködve a legjobbat kihozni. Ha megértjük mind a másik fél, mind a saját motivációnkat, akkor nemcsak gondolatvilágunkat, de lelkiségünket, érzéseinet is összehangolhatjuk. Ez a kölcsönös együttérzés pedig automatikusan repít minket a közös irány, a közös célok megtalálása felé. No, de hogyan csináljuk?
Semmiképp se úgy, hogy teljesen feloldódunk a másikban, elveszítve saját egyéniségünket. Maradjunk két testben két lélek! De olyan lelkek, akik értik egymást, akik képesek összekapcsolódni, egymást kiegészíteni, egymást erősíteni.

Február 4-5-én ehhez a lelki társuláshoz kapunk támogatást. Nem kell elveinket feladva elfogadásra törekednünk. Az önfeladással sosem érünk célt. Mindig lesz valami, ami miatt úgysem felelünk meg teljesen. Ráadásul elég unalmasakká is válunk azáltal, hogy nekünk mindig minden úgy jó, ahogy más akarja. Hogy ez azért vitákhoz is vezethet? Lehet. De legyen ez építő eszmecsere és ne lélekromboló szócsata. Lebegjen előttünk a közös cél. Az, hogy hogy érezzük magunkat jól egymással. Mi az, ami előrevisz, ami kiteljesít és nem a lelkünket gyalulja.

Február 7-től már megszűnik az a bolygókapcsolat, ami a másként gondolkodás miatt esetleg hitvitákra sarkallt. Bár most már racionálisan tudjuk, hogy mi lehetne az együttműködés alapja, de a lelkünk mélyén még pár napig mást érzünk. Előfordulhat, hogy még nem tudunk tiszta szívből lelkesedni más elvekért, vagy nyitottak lenni a miénktől eltérő szemléletmódra. Azt érezhetjük, hogy gondolkodásmódunk megváltoztatása még áldozatokat követel tőlünk.

Február 8-tól azonban megindulhat bennünk egy transzformáció, egy egyensúlyt teremtő belső folyamat, ami segít megtalálni stabilitásunk, megőrizni lelki szababadságunk egy olyan helyzetben is, ahol akár forradalmi gondolatokkal azonosulunk. Persze ez az átalakulás nem megy egyik napról a másikra és az sem biztos, hogy szolíd csendességben zajlik. Ki-ki vérmérsekletétől függően élheti meg.

Február 9-től nagy energiákkal törhet ki a gőz. Lényeges lesz, hogy mire használjuk erejét. Legjobb, ha nem egymás ellen fújtatunk, hanem egy közös cél érdekében lelkesítünk. Egymással együttműködve, ezekkel az energiákkal ugyanis korszakalkotó változásokat vihetünk végbe.


A cikkben leírtak általános hatásokat jeleznek, nem helyettesítik a személyre szabott horoszkópelemzést. 
Az egyéni hatások megállapításához szükséges a születési horoszkóp ismerete, az azzal való összevetés.

vissza