Egyéb olvasnivaló

MIT ÍGÉR 2024.?

2024.01.08.

MIT ÍGÉR 2023?

2023.03.02.

MIT ÍGÉR 2022?

2022.02.25.

Hol jár a Hold?

Kapcsolat

Tel: +36-30/940-1848

E-mail:
rehus.gabriella@asztrologus-rg.hu

Magamról


Kedves Érdeklődő!


Örülök, hogy szánsz néhány percet arra, hogy tájékozódj mit képviselek az asztrológia területén. Tudom, hogy a bizalom kialakulásához igen kevés féloldalnyi bemutatkozás, de remélem, hogy ebben a rövid leírásban azért találsz olyasmit, ami arra ösztönöz, hogy írásaim rendszeres olvasójává válj. 

2012. óta foglalkozom asztrológiával, tradícionális asztrológiát tanultam, s ezt az alapot egészítem ki az újabb felfedezésekkel és ismeretekkel, folyamatosan és szándékom szerint az időm végezetéig. Ezeket az elveket képviselem és alkalmazom elemzéseim során.

25 évig a versenyszférában dolgoztam közép- és felsővezetőként. Ezalatt az idő alatt megtanultam, hogy a siker titka az emberek együttműködésében, erősségeink és adottságaink kiaknázásában rejlik. A boldoguláshoz, vagy mondhatom a boldogsághoz, képességeink  és sorsunk lehetőségeinek megismerésén keresztül vezet az út. Bár lehet, hogy ez néha rögös, kanyargós  és bőven van mit tanulni, de érdemes végigmenni rajta. Az előrehaladásban pedig az ősi gyökerekkel rendelkező asztrológia ma is képes segíteni minket.

Saját fejlődésem érdekében az asztrológián kívül egy tibeti öngyógyító technikát és a hatha-jógát gyakorlom. Vallom, hogy saját utunkon csakis tudatosan érdemes járnunk. Megértve azt, hogy mi miért és miért pont akkor történik amikor.


Köszönöm a figyelmed.

Rehus Gabriella