Egyéb olvasnivaló

MIT ÍGÉR 2024.?

2024.01.08.

MIT ÍGÉR 2023?

2023.03.02.

MIT ÍGÉR 2022?

2022.02.25.

Hol jár a Hold?

Kapcsolat

Tel: +36-30/940-1848

E-mail:
rehus.gabriella@asztrologus-rg.hu

VIGYÁZZ, KÉSZ, ÓVATOS RAJT!

2018.08.20.

Augusztus utolsó harmadában már végre a tettek mezejére léphetünk.
De csak módjával!

Augusztus végéig a megfontoltság, az átgondoltság, a tervezetten, szép lassan haladás lesz jellemző mindennapjainkra.

Augusztus 21-én egy nagy háromszög kezd kialakulni az Égbolton a Nap, a Szaturnusz és az Uránusz részvételével. A hónap végéig érezhető majd a hatása, a legerősebben augusztus 26-án. Milyen kötelezettségeink vannak? Hogy tudjuk ezeket vállalni? Mit diktál a lelkiismeretünk? Ezekre a kérdésekre kereshetjük magunkban a választ.
Ezen a napon az Oroszlán Nap és a Nyilas Hold is kedvező fényszöget alkot egymással. Olyat, ami szinte automatikusan hoz létre eseményeket, generál bennünk elhatározást, segít minket egy döntés meghozatalában. Összhangba kerülhet az egonk és a lelkünk. Kiteljesedhetünk, vagy létrehozhatunk valamit hitünk szerint. De köttethetnek házasságok gyermekáldás reményében, vagy már nemcsak a remény, hanem a tény következtében is.
Bár a Merkúr ismét előre halad, mégis fontos, hogy kommunikációnk átgondolt legyen és az együttműködést, egymás kölcsönös megértését szolgálja.

Augusztus 22-től szintén a hónap végéig van esély arra, hogy gyökeresen átalakítsuk életünk történéseihez való hozzáállásunkat, reakcióinkat. Igyekezzünk reálisan szemlélni élethelyzetünket és megtalálni benne azt a szépséget, ami örömöt jelent számunkra. Hagyjuk magunk mögött az önsajnálatot, az elkeseredést, a nyomott hangulatot és élvezzük azt, amink van!

Augusztus 23-án a Nap a Szűz jegyébe lép, visszacsempészve életünkbe a szokásos hétköznapi rutinokat. Lassan visszatérünk a nyaralásból, veszünk egy mély lélégzetet és újra felszedjük a szálakat mind a családban, mind a munkahelyünkön. Most kap majd igazán szerepet a már említett Égi háromszög és szereplői, a Szűz Nap, a Bak Szaturnusz és a Bika Uránusz. Egy igencsak földhözragadt hármas. Emlékeztetnek minket arra, hogy véget kell vetnünk a gondtalan nyári fröccsözgetésnek, sörözésnek, éjszakába nyúló programoknak. Békauszony, napszemüveg, mind visszakerülnek a fiókba és előjöhet lassan az iskolatáska, a laptop, a “munkás” telefon, vagy épp kinek milyen eszköz szükséges a jól megszokott napi tevékenységéhez. Nos, ettől azért kicsit lehangolódhatunk, de elkeseredésre semmi okunk, mert lesz segítségünk ahhoz, hogy kilábaljunk ebből a kisebb gödörből. Az Égiek ugyanis támogatnak abban, hogy akklimatizálódjunk, hogy képesek legyünk nyári élményeinkből táplálkozva, ismét őszi feladatainkra koncentrálni.

Augusztus 26-án ezt a földies Égi háromszöget a Hold egy papirsárkány formává egészíti ki. Nem is akárhogyan, ugyanis délután 2-kor Telihold lesz a Halak jegyében. Itt az ideje, hogy a valóságot lássuk az illúziók helyett. De legyünk résen, nehogy a gyereket is kiöntsük a fürdővízzel. Mielőtt bárkinek, vagy bárminek búcsút intünk, alaposan járjuk körbe, hogy tényleg mennie kell-e. Biztos, hogy nem illeszkedik az életünkbe? Ha így van, akkor eresszük! Bárhogy is döntünk, fogadjuk el, hogy helyzetünk tökéletes és főként ne érezzük magunkat áldozatnak benne! Ismerjük fel, hogy csak az történhet velünk, amire szükségünk van! Hogy a felvállalt felelősség és a kitartás az, amiből tanulunk, amitől valóban fejlődünk. Figyeljünk álmainkra, átsuhanó gondolatainkra, most sokat meríthetünk belőlük. Nemcsak ezen a napon lehetnek ersek intuícióink, hanem még a következő két napban is. De semmiképp ne engedjünk teret olyan gondolatoknak, amik lehúznak, amik azt sugallják, hogy olyan “szegénykém”-ek vagyunk, hogy nekünk semmi sem sikerül. Annál is inkább, mert ez így nem igaz. Legfeljebb nem annyi idő alatt történik valami, mint amennyire vágytunk. Vagy talán nagyobb kitartásra, esetleg még több erőfeszítésre lenne szükség. Gondoljuk át hol tartunk, mit szeretnénk és ne adjuk fel, ha szívből akarjuk!

Augusztus 28-án a Mars ismét előre halad. Beindulhatnak kissé beragadt ügyeink, fellendülhetnek mélyponton lévő dolgaink. Most már a cselekvés ideje van. Eddig tervezgethettünk, morfondírozhattunk, most rajtunk a sor, hogy, amit kiötöltünk az elmúlt hetekben, azt meg is valósítsuk. De most sem “fejjel a falnak” tempóban. Maradjunk továbbra is a realitások talaján és haladjunk terveink szerint, mindenfajta felindultság és kapkodás nélkül! Tartsuk kordában egonkat, megalomán törekvéseinket, “mindent azonnal” hozzáállásunkat, akkor képesek leszünk mind magunkkal, mind környezetünkkel harmóniában, nemcsak hirtelen fellángolásból lelkesedni, hanem mindenki örömére meg is valósítani elképzeléseinket.

A cikkben leírtak általános hatásokat jeleznek, nem helyettesítik a személyre szabott horoszkópelemzést. 
Az egyéni hatások megállapításához szükséges a születési horoszkóp ismerete, az azzal való összevetés.

 

vissza