Asztrológia a mindennapokban

SZÍNES ŐSZI HARMÓNIA

2018.09.20.

Szeretettel tölthetjük meg szürke hétköznapjainkat.

Szeptember 21-én még kissé türelmetlenek, ingerültebbek lehetünk, könnyebben vitába keveredhetünk. Az oka nem más, minthogy megijeszt minket, hogy na már megint, hogy elröppent a nyár, itt az ősz, a tél, a karácsony. Jön a szürkeség, a bezártság, az unalom. Ne hagyjuk, hogy úrrá legyen rajtunk ez a hangulat! Nézzük optimistán a helyzetünket, a világot! Fókuszáljunk az ősz gyönyörű színeire, a nyugodt és csendes természetre és próbáljunk mi is belesimulni ebbe a békességbe!

Szeptember 22-én hajnalban már segít is ennek megélésében a Mérleg jegyébe lépő Merkúr. Energiájával támogatja, hogy kommunikációnkat diplomatikusabbá tegyük, kapcsolatainkba kiegyensúlyozottságot csempésszünk. Rögtön kedvező fényszögbe kerül a Vízöntő Marssal, arra ösztönözve minket, hogy új ötleteinkkel, leleményességünkkel dobjuk fel a szürke hétköznapokat, vigyünk valami érdekesebbet, izgalmasabbat kapcsolatainkba.

Szeptember 23-án csatlakozva a Merkúrhoz, a Nap is átlép a Mérleg jegyébe. Igazi “béke szigete” érzésünk lehet ezen a napon. Minden nehézség ellenére is képesek lehetünk kiegyensúlyozottságban, elégedettségben, mosolyogva eltölteni ezt a 24 órát. Csak rajtunk múlik mit veszünk észre. Ráeszmélhetünk, hogy mennyivel jobb ebben a külső és belső békében léteznünk. Lelkünk mélyéről is erős érzések jöhetnek elő. Felfedezhetjük a még szunnyadó szeretetet önmagunk és társunk iránt. De, ha már kiürült a kapcsolatunk, ha már nem tudjuk, vagy nem is akarjuk feltölteni friss energiával, akkor most könnyen az elválás mellett dönthetünk. Bár megvan az esély, hogy ez hirtelen és váratlan gondolatként bukkan fel, de azért a valós tetteket fontoljuk meg alaposan. A következő napon ugyanis erős, döntést segítő sugallatokat kaphatunk, sokatmondó álomképek jöhetnek.

Szeptember 25-én pedig Telihold lesz a Kos jegyében. Lehetőséget adva arra, hogy leszámoljunk a hisztis kisgyerek korszakunkkal. Hogy befejezzük csatározásainkat mind magunkkal, mind a külvilággal és törekedjünk a megbékélésre, a közös érdekek és célok megtalálására. Elsősorban fogadjuk el saját magunkat olyannak, amilyenek vagyunk! Enélkül ugyanis mást is nagyon nehéz elfogadnunk. Biztos, hogy mindig mindenkiben lehet kivetnivalót, furcsaságot, nehezen tolerálhatót találni. De miért jó, ha folyton erre koncentrálunk?! Pláne, ha ezzel még hadakozunk is. Erősítsük inkább mind magunkban, mind másokban a jót, a szerethetőt! Persze még így is lesznek olyanok, akik társaságát nem, vagy csak nagyon nehezen viseljük el. De vegyük észre esetleges provokációjukat! Azt, hogy kitöréseik talán nem is rólunk szólnak. Ne menjünk bele felesleges csatározásokba. És főleg kíméljük magunkat! Mint a bölcs Buddha, aki sosem nyitja ki a szitkozódó leveleket, hagyjuk mi is olvasatlanul a nekünk címzett támadásokat! Nem másért, mint saját magunkért. Saját nyugalmunkért.

Szeptember 27-től egy sebeket beforrasztó, gyógyító energiát sugárzó kapcsolat jön létre az Égen a Vénusz és a Neptun között.  Először október 14-ig csak megmutatja hol van szükségünk regenerálódásra,  és hagy egy kis időt a gondolkodásra. Majd karácsony előtt erőteljesebb hatásával segít helyrehozni lelki sérüléseinket, szeretettel megtölteni kapcsolatainkat. Persze semmi nem pottyan az ölünkbe, nem megy automatikusan. Kitartóan tennünk kell érte, ha még úgy gondoljuk, hogy az adott kötelék fontos számunkra. Ha viszont már semmit nem ad, akkor most van lehetőség békében továbbállni.

Szeptember 28-án a biztonságérzetünk kerül fókuszba. Egyrészt könnyebbség, hogy kienged az a fényszög, ami az elmúlt időszakban esetleg váratlanul megbillentette akár lelki, akár anyagi stabilitásunkat. Segítséget kapunk ahhoz, hogy megtanuljuk, hogyan érezzük magunkat biztonságban a változás kellős közepén. Hogy milyen nyugalommal tölthet el, ha kezünkbe vesszük sorsunk irányítását. Hogy mennyire érdemes a szívünkre hallgatnunk és olyanokkal kapcsolatot teremtenünk, akiket kedvelünk. Hogy micsoda lelki békét nyújt, ha végre felvállaljuk érzelmeinket és nem tele elfojtásokkal létezünk kapcsolatainkban.

Szeptember 30-án pedig a hónap zárásaként egy hatalmas háromszög bontakozik ki az Égbolton, amely támogat minket önmagunk elfogadásában, érzéseink kimondásában. Abban, hogy ismét magunkra találva, újult energiával telve merülhessünk bele az ősz nyugalmas, de mégis színes hétköznapjaiba.


A cikkben leírtak általános hatásokat jeleznek, nem helyettesítik a személyre szabott horoszkópelemzést. 
Az egyéni hatások megállapításához szükséges a születési horoszkóp ismerete, az azzal való összevetés.

vissza

Egyéb olvasnivaló

MIT ÍGÉR 2024.?

2024.01.08.

MIT ÍGÉR 2023?

2023.03.02.

MIT ÍGÉR 2022?

2022.02.25.

Hol jár a Hold?

Kapcsolat

Tel: +36-30/940-1848

E-mail:
rehus.gabriella@asztrologus-rg.hu