Asztrológia a mindennapokban

MI LESZ MÁR BELSŐ BÉKE

2019.02.20.

…nem érek rá egész nap! - lehetne a mottója február végének

Február utolsó hetében jobb, ha nem az aktivitásban, a külvilág zajában, hanem a belső csendünkben, vagy az éledező természet hangjában, a tavaszi madárcsicsergésben merülünk el. Függesszük fel a küzdelmet, engedjük el az irányítást és hagyjuk, hogy maguktól alakuljanak a dolgok! A Sors most látványosan átveszi a kormányrudat, kár az erőfeszítésért, mert úgyis csak az történik meg, aminek épp helye és ideje van. Hogy ezt nehéz elviselni?! Idegesek, türelmetlenek leszünk tőle? Meglehet. De pont azt kellene megtanulnunk, hogy nem minden rajtunk múlik!

Február 21-től  tovább zajlik az értékrendünk átalakulása. A Vénusz halad az útján a Bak Szaturnuszt és Plútót érintve. Megélhetünk anyagi nehézségeket, párkapcsolati változásokat és érzelmeink is formálódhatnak.  Egy berögzült, régi minta, vagy egy megkövült élethelyzet elengedése a feladat, ami természetes, hogy némi fájdalommal is jár. Hiszen akár belőlünk, akár a környezetünkből valami mégiscsak eltűnik, elmúlik. Hiánya érzékenyen érint, búcsút venni pedig nehéz. De töltsön el minket optimizmussal, hogy mindezen azért megyünk keresztül, hogy valami jobb, valami örömtelibb, minőségibb kerülhessen a helyére.
A Jupiter és a Merkúr feszült fényszögkapcsolata a hónap végéig nap, mint nap felteteti velünk a kérdést: Vajon illúzió, amire vágyunk? Csupán egy ideálhoz ragaszkodunk? Nehéz beismerni, ha így van. Talán észre sem vesszük. Talán nem is látjuk tisztán magunkat, helyzetünket. Lehet, hogy most még csak gondolatcsírák merülnek fel bennünk ezzel kapcsolatban, amik majd március közepén, a Merkúr látszólagos hátráló mozgása során érlelődnek tovább.

Február 22-től a Plútó is segít az illúzióink felismerésében és mélyreható átalakításában. Engedjük hatni energiáját. Különösen március közepén hozhat olyan gondolatokat, ötleteket, amik alapvetően megváltoztatják gondolkodásunkat, szemléletmódunkat.
A következő néhány napban a hangulatunk kicsit labilisabb lehet, lelkünk felkavarodhat, feszültséget, frusztráltságot érezhetünk. Mintha kicsúszna a talaj a lábunk alól. Ha így van, akkor se essünk kétségbe és főleg ne kapkodjunk! Amire már nincs szükségünk az úgyis kiesik az életünkből, akárhogy ragaszkodunk hozzá. Ha pedig valami beleillik sorsunkba az biztosan benne lesz, még akkor is, ha most el sem tudjuk képzelni, hogy így lesz. Ha foggal-körömmel kapaszkodunk, csak nehezítjük, netán fájdalmasabbá tesszük az átalakulást. Bármi is történjen, engedjük át magunkon, igyekezzünk elfogadni és keressük benne inkább a lehetőséget, az újat, az előrevivőt!

Február 26-tól jön egy kis pihenő. Megszűnik néhány olyan bolygókapcsolat, ami felszínre hozta, vagy megnehezítette értékrendünk és szemléletmódunk változását. De nincs vége a folyamatnak, majd március közepén ismét foglalkoznunk kell a mostanában felmerült témákkal.

Február 27-től március közepéig azonban a Nap és a Neptun - kéz a kézben járva  a Halak jegyében -  segít háttérbe szorítani egonkat, befelé figyelve meghallanunk lelkünk sugallatát és észrevennünk a Sors üzenetét. Felerősíti bennünk az odaadást, a szívből jövő önzetlen áldozatvállalás képességét. Feltölt minket szeretettel, gazdagítja bensőnket, hogy majd a tavasz beköszöntével mi is újult erővel és felfrissült lélekkel vághassunk neki annak a feladatnak, ami miatt erre a világra születtünk.

A cikkben leírtak általános hatásokat jeleznek, nem helyettesítik a személyre szabott horoszkópelemzést. 
Az egyéni hatások megállapításához szükséges a születési horoszkóp ismerete, az azzal való összevetés.

 

vissza

Egyéb olvasnivaló

MIT ÍGÉR 2024.?

2024.01.08.

MIT ÍGÉR 2023?

2023.03.02.

MIT ÍGÉR 2022?

2022.02.25.

Hol jár a Hold?

Kapcsolat

Tel: +36-30/940-1848

E-mail:
rehus.gabriella@asztrologus-rg.hu