Egyéb olvasnivaló

MIT ÍGÉR 2024.?

2024.01.08.

MIT ÍGÉR 2023?

2023.03.02.

MIT ÍGÉR 2022?

2022.02.25.

Hol jár a Hold?

Kapcsolat

Tel: +36-30/940-1848

E-mail:
rehus.gabriella@asztrologus-rg.hu

KAPCSOLAT? KÉNYSZER? VAGY KÉNYSZERKAPCSOLAT?

2018.02.27.

Március elején kiderül mi is valójában.

Március 1-én még mindig a közös célt, a közös utat keresgéljük. De tényleg csak keresgéljük, mert a sok Halak jegyben lévő planéta, még fékezi tetteinket. Elbizonytalanítanak, olyan szétesett, fáradt érzésünk lehet. Nem tudjuk pontosan, hogy mi is lehet jó irány, mi az amivel csak áltatjuk magunkat és mi az, ami valóban illeszkedik életünkbe. Még egy pár napig ki kell bírnunk ebben az állapotban. Addig is igyekezzünk megtalálni belső egyensúlyunkat. Fogadjuk el, hogy van amikor az aktivitásunkra van szükség, de van amikor csak passzívan várakozunk. Használjuk ez utóbbit arra, hogy ne csak belül, hanem kívül is harmóniát teremtsünk. Fordítsunk több figyelmet a körülöttünk lévőkre, legyünk elfogadóbbak! Lehet a mi megéléseinktől eltérő módon is átélni valamit. Értsük meg, hogy a másiknak, az ő eddigi élete, eddigi élményei alapján így a jó! Ne illessük kemény kritikával, hiszen nem tudhatjuk pontosan mit érez, miért az való neki, ami! A véleményünket persze elmondhatjuk. De tegyük ezt akkor, ha kérnek rá. Egyébként csak az egok harcát szítjuk.

Március 2-án Telihold lesz a Szűz jegyében. Kiváló gyakorlási lehetőség arra, hogy felhagyjunk a szőrszálhasogatással, az okosabbnál okosabb tanácsok osztogatásával és inkább valóban segítő kezet nyújtsunk. Hajoljunk meg a másik ember akarata előtt, hagyjuk, hogy tegye amit gondol és ne mi próbáljuk irányítani az életét. De visszább vehetünk saját magunk és életünk folyamatos analizálásából is. Sokkal könnyebb, ha elfogadjuk magunkat és sorsunkat, mintsem hogy örökös elégedetlenségben ízekre szedjük.

Március 3-tól már meg is tapasztalhatjuk, hogy ha mind magunkat, mind a körülöttünk lévőket tökéletesnek látjuk, akkor már nem is akarunk mindent és mindenkit állandóan kijavítani. Mások létezését, gyengeségét egy tanulási lehetőségnek fogjuk fel. Ha pedig sikerült meg is szeretnünk a másik ember hibáit, akkor még szorosabb kötelék is kialakulhat közöttünk. Ismét egy házasodós időszak ez. Lehet, hogy még csak a szándék fogalmazódik meg, de mindenesetre az a legmélyebb meggyőződésünkből, belső indíttatásból fakad. Jóban-rosszban, önként vállalva a közös élet minden örömét és bánatát.
Nemcsak a párkapcsolatokra, hanem egyéb kapcsolatainkra is igaz lesz, hogy ha csak az egyedülléttől való félelem, valamiféle bizonytalanság érzés, vagy megfelelés hajt a másik ember felé, az a kapcsolat nem fog sokat kibírni, hamar meginog.

Március 6-án a Merkúr átlép a Kos jegyébe. Vigyázzunk mit mondunk ki és kivel mit osztunk meg! A Kos Merkúr ugyanis felszínre hozza az eddig rejtegetett véleményeket, elindítja a pletykálkodást.  Ne beszéljünk ki másokat a hátuk mögött! Tartsuk magunkban azt, amit nem szeretnénk szelek szárnyán röpítve terjeszteni!

Lelepleződhet az is, mi motiválja a kapcsolatainkat. Szélsőséges érzelmek törhetnek fel belőlünk. Lehetünk nagyon szenvedélyesek, de érezhetünk egyfajta kiüresedettséget is. Szembesülhetünk azzal, hogy a biztonság látszatáért eladtuk lelkünket, függőségbe kerültünk. De ne keseredjünk el, főleg ne érezzük magunkat áldozatnak, ha ez valóban így alakult. Inkább örüljünk, hogy végre kibuggyantak belőlünk ezek az érzések, tudatalattink elengedte mélyen beásott fájdalmainkat, felismertük helyzetünket. Most pedig jöhet a transzformáció, a gyógyulás, egészséges kötődések kialakítása.

Március 7-én a Vénusz is elhagyja a Halak jegyét és a Kosba lép. Ha sikerült harmónikus kapcsolatokat kialakítanunk, akkor már csak ezek élvezete vár ránk. De ha az előző napokban eszméltünk, hogy kapcsolódásunk nem valódi, csak egy biztonság utáni vágy, akkor most felerősödhetnek vitáink. Ne hagyjuk ezeket elharapódzni, próbáljunk közös platformot találni és békét teremteni.

Március 10-től bőven lesz időnk azon gondolkodni, hogy mi is lehet az a közös pont. Van-e egyáltalán? A Jupiter ugyanis látszólag visszafordul az Égbolton és 4 hónapig, egészen július 10-ig visszafelé halad. Lehetőséget adva arra, hogy elmélázzunk mindazon, ami december közepe óta történt velünk. Hogy felismerjük mik voltak az események tanulságai, mit csinálnánk másképp, hogy élhetnénk meg könnyebben az adott szituációt. Majd július 10. után ismét nekirugaszkodhatunk. Ne aggódjunk, megkapjuk újra az élethelyzetet. Ha nem is pont azt és nem is pont ugyanazokkal a szereplőkkel, de ugyanazzal a feladattal, hogy bebizonyíthassuk, kihasználtuk a Skorpió Jupiter adta lehetőségeket, alászálltunk lelkünk legmélyére, elvégeztük a belső munkát és megtanultuk a leckét.




A cikkben leírtak általános hatásokat jeleznek, nem helyettesítik a személyre szabott horoszkópelemzést. 
Az egyéni hatások megállapításához szükséges a születési horoszkóp ismerete, az azzal való összevetés.

vissza