Egyéb olvasnivaló

MIT ÍGÉR 2024.?

2024.01.08.

MIT ÍGÉR 2023?

2023.03.02.

MIT ÍGÉR 2022?

2022.02.25.

Hol jár a Hold?

Kapcsolat

Tel: +36-30/940-1848

E-mail:
rehus.gabriella@asztrologus-rg.hu

GYÓGYÍTÓ FAZONIGAZÍTÁS

2018.10.10.

Október közepén tovább alakíthatjuk bensőnket.

Október 11-től a Bak Plútó tovább feszegeti legbelső énünket, hogy mielőbb keresztül jussunk azon az átalakuláson, aminek a végén végre önmagunk lehetünk és elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Nem függünk többé külső tényezőktől, nem helyezzük magunkat valaki másnak a koordinátarendszerébe, hanem belső értékeinkhez hűen tudjuk felvállalni külső megjelenésünket. Nemcsak azt, hogy hogy festünk, amikor kilépünk az ajtón, hanem azt is, hogy mit képviselünk gondolatainkkal, cselekedeteinkkel. A Skorpióban járó többi planéta, a Merkúr, a Vénusz, a Hold és a Jupiter is ezt a folyamatot segíti. Lehet, hogy nem fájdalommentes, lehet, hogy bizonyos emberektől, helyzetektől el kell búcsúznunk, de óriási lehetőség arra, hogy a saját életünket élhessük és beteljesítsük sorsunkat. Érdemes figyelni megérzéseinkre, álmainkra, mert most kiváló intuíciók segíthetnek utunkon.
Érdekessége ennek az időszaknak, hogy a Jupiter a dekád végéig csak a Holddal kerül időnként kapcsolatba, a többi bolygóval nem. Alkalmas periódus arra, hogy kicsit magunkba mélyedjünk, hogy morfondírozzunk ezekben a napokban anélkül, hogy azonnal cselekedni kezdenénk. Alaposan gondoljuk át mi hiányzik a lelki egyensúlyunkhoz! Van-e valami a környezetünben, amivel nem tudunk azonosulni, amit nehezünkre esik elfogadni? Egyelőre csak listázzuk, később majd kiderül mit tudunk a lajstromunkkal kezdeni!

Október 12-én a Skorpió jegyében találkozik az értelem és az érzelem, a Merkúr és a Vénusz. A következő 1 hétben pedig kéz a kézben járnak majd. Nem ússzuk meg, hogy gondolataink és érzelmeink is valamiféle átalakuláson menjenek keresztül. A két bolygó feszült kapcsolatban áll a Vízöntő Marssal. Ezekben a napokban kicsit idegesebbek, ingerlékenyebbek lehetünk. De mégis lesz egy fék rajtunk, ami lehiggaszt és bár nem rejti véka alá mondandónkat, de mégis támogatja kultúrált kommunikációnkat.
Előtérbe kerülhet meggyőződésünk, hitünk. Ennek megfelelően leszünk csak képesek viszonyulni másokhoz, vagy egy adott helyzethez. Viszont ezen és a következő napon felerősödhet a vágyunk az elköteleződésre, a házasodásra. Akár egy jól átgondolt, elfogadáson alapuló, akár egy hirtelen, de mégis komoly szándékú ötlet mentén kaphatunk kedvet a frigyre lépéshez.

Október 15-én felelősségvállalási képességünkön lesz a hangsúly. Elsősorban a saját életünket illetően legyünk összeszedettebbek, átgondoltabbak! Az Égiek erős nyomást gyakorolnak ránk, hogy legyünk őszinték, valljuk be magunknak, mit érzünk a jelenlegi élethelyzetünkkel kapcsolatban. Helyünkön vagyunk-e, vagy úgy véljük, hogy valami egészen más dolgunk lenne. Ne keseredjünk el, ha esetleg tehetetlennek érezzük magunkat, ha még nem látjuk tisztán merre induljunk, mit változtassunk! És főleg ne türelmetlenkedjünk! Mindennek rendelt ideje van, majd eljön az is, amikor határozottan tudjuk mit kell tennünk. Addig azonban nem árt számbavennünk, hogy vannak-e olyan elavult gondolatsémáink, bevett viselkedésmintáink, amiket meg kéne haladnunk. Vagy olyan kapcsolataink, amiket gyökeresen át kellene formálnunk. Lehet, hogy egyszer csak a homlokunkra csapunk és elszörnyűlködünk, hogy hogy tudtuk ezt eddig így csinálni, vagy miért nem változtattunk már hamarabb. Talán ettől kissé feldúltak is leszünk, de ne ítéljük meg magunkat túl szigorúan! Örüljünk, hogy felismertük mi az, ami már megújításra szorul!

Október 17-én egy kicsit fellélegezhetünk, mert megszűnnek azok a bolygókapcsolatok, amik az elmúlt időszak feszültségét okozták. Némi feladat azonban vár még ránk.

Október 18-án az eddigi belső munkánk eredményeképp juthattunk olyan elhatározásra, hogy elengedünk dolgokat az életünkből. Lehet ez a saját akaratunk, túlkapásaink. Lemondhatunk a folyamatos ego-érvényesítésről, arról, hogy csak akkor érezzük jól magunkat, ha mindig nekünk van igazunk. De elbúcsúzhatunk egy munkahelytől, vagy egy olyan környezettől, ami már nem szolgálja fejlődésünket. És bizony a kapcsolataink terén is juthatunk arra a döntésre, hogy békében elengedjük párunkat, barátunkat, ismerősünket. De bármelyik helyzet is álljon elő az életünkben, alaposan fontoljuk meg mit teszünk. Valóban csak az elválás segít? Nincs más megoldás, más megközelítés? Nehogy a gyereket is kiöntsük a fürdővízzel! És persze üdvözítő lenne, ha tudnánk mit szeretnénk kezdeni az új helyzetünkkel és nem csak odáig jutnánk el, hogy céltalanul mindegy hova, csak a meglévőtől el.

Október 20-tól a hónap végéig adódik még lehetőségünk, hogy tovább ismerkedjünk lelkünk fájó részeivel. Ez a nap erőteljes gyógyító energiákkal lesz teli. Ismét az intuíciók és az álmaink súghatnak. Jó, ha tudunk nyitni új nézőpontok irányába, ha tovább boncolgatjuk azokat a beidegződéseinket, tévhitünket, amik esetleg elzárnak minket attól, hogy visszataláljunk valódi önmagunkhoz. Belső egyensúlyunk, középpontunk megtalálása nélkül ugyanis csak a levegőt vesszük, de nem “lélek”-zünk.


A cikkben leírtak általános hatásokat jeleznek, nem helyettesítik a személyre szabott horoszkópelemzést. 
Az egyéni hatások megállapításához szükséges a születési horoszkóp ismerete, az azzal való összevetés.

vissza