Egyéb olvasnivaló

MIT ÍGÉR 2024.?

2024.01.08.

MIT ÍGÉR 2023?

2023.03.02.

MIT ÍGÉR 2022?

2022.02.25.

Hol jár a Hold?

Kapcsolat

Tel: +36-30/940-1848

E-mail:
rehus.gabriella@asztrologus-rg.hu

FELKÉSZÜLÉSI IDŐ

2019.01.10.

Pihenjünk előre az év későbbi időszakára.

Január 11-től a Nap továbbhalad a Szaturnusztól a Plútó felé. Eddig a Szaturnusszal a céltudatosságunk, az összeszedettségünk érdekében hozhatott változásokat, a Plútóval viszont megteremti a lehetőségét tudatosságunk gyökeres átalakulásának. Persze ez nem mindig egy sétagalopp. Lehet, hogy felismeréseink következtében a következő bő 1 hétben kissé lehangolódunk, elkenődünk, magunkba fordulunk. De ismerjük fel a lehetőséget is egyben! Lássuk meg, hogy mi az előnye annak, hogy szembesültünk valamivel, vagy ráébredtünk valamire! A Plútó a regenerálódás, a teljes transzformáció, az újjászületés energiáját is hordozza magában. A búslakodás helyett inkább keljünk újra életre! Február közepéig a Jupiter és a Neptun kapcsolata lehetővé teszi, hogy az álmaink ne csak rózsaszín ködfoltok maradjanak, hanem meg is valósulhassanak. De nélkülünk nem megy. Tennünk kell érte. Legalább az első lépéseket megtenni, változni, ha arra van szükség ahhoz, hogy mind magunkban, mind a környezetünkben harmóniát teremthessünk.

Január 13-tól a hónap végéig a Bak Szaturnusz és a Kos Mars feszült fényszögkapcsolata miatt fáradtság érzés lehet rajtunk úrrá. Talán nem is értjük, hogy miért pont most, hiszen nemrég voltunk szabadságon. Megeshet, hogy már jól elterveztük legújabb teendőinket, komplett akcióterv van a fejünkben, de semmi kedvünk, energiánk nekilátni. Egy pillanatig se legyen lelkiismeretfurdalásunk, engedélyezzünk magunknak pihenést, ha annak érezzük szükségét. Minden meg fog várni. Addig is, míg punnyadunk, vagy netán egy wellness fürdőben áztatjuk magunkat, járathatjuk agyunk fogaskerekeit újabb ötleteken. Persze csak ha kedvünk van hozzá.

Január 14-től a Merkúr is eléri a Plútót és 10 napig együtt áll vele. A gondolkodásmódunk, a kommunikációnk, a kapcsolataink is gyökeresen átalakulhatnak. A napi rutinjainkat is másképp ítélhetjük meg, vagy alapvetően meg is változtathatjuk. Ettől a naptól kezdve a hónap végéig a Vénusz pedig a Jupiterrel áll együtt a Nyilas jegyében. Ez a bolygókapcsolat a boldogság, a kiegyensúlyozottság letéteményese. Amolyan minden jóból jó sokat ígérő. Merítsük hát ki pozitív energiáit amennyire csak lehet!

Január 16-án a következő 15 hónap (nem tévedés, több, mint 1 év) legmeghatározóbb bolygókapcsolata jön létre a Szaturnusz és a Plútó Bak jegyben való együttállásával. Sorsfordító időszak kezdődik. Régi és már nehéz terheinket tehetjük le, karmikus feladatainkat oldhatjuk meg ezalatt az idő alatt. Ez azonban gyakran nyomasztó érzés és mélyreható átalakulást igényel. Most egyelőre gyűjtsük hozzá az erőt! Igyekezzünk megtalálni a megfelelő egyensúlyt aktivitásunk és passzivitásunk, a cselekvés és a nem cselekvés ideje között! Fókuszáljunk a belső harmóniánk megteremtésére! Tanuljuk meg hogyan kell boldognak lenni! Nem szükséges azonban túlagyalnunk ezt a folyamatot. “Gondolkodom, tehát vagyok. Nem gondolkodom, jobban vagyok.” - lehet most a mottónk. Mindennek rendelt ideje van, csak győzzük kivárni türelemmel!

Január 18-án lehet egy olyan “magunkra találtunk” érzésünk, tudjuk mit akarunk, tudatosan szeretnénk is változni, változtatni a megvalósítás érdekében. De arra is ráeszmélünk, hogy lélektelenül, érzelmek nélkül nem megy. Ahhoz, hogy képesek legyünk elköteleződni valaki, vagy valami mellet, elengedhetetlen, hogy lelkileg is kötődjünk. Csak érzelmileg érintetten fogunk tudni elfogadni valakit (akár saját magunkat is), vagy belemerülni egy élethelyzetbe. Érdemes ezért nagyobb hangsúlyt fektetnünk arra, hogy mi is van valójában a lelkünkben.

Január 20-án délelőtt a Nap a Vízöntő jegyébe lép, megnyitva a lehetőséget a változásra, a jobbításra. De sose felejtsük el kitűzni az új célt, ne csak abban legyünk biztosak, hogy mit nem szeretnénk. Lássunk meg egy reális szebb jövőt, keressünk megvalósításához társakat! Ezen a napon a Halak Neptun és a Rák Hold kapcsolata erős intuíciókat hozhat. Érdemes figyelnünk álmainkra, napközben bevillanó képekre, gondolatokra. Kicsit le is lassulhatunk ezen a napon, nehogy a túlzott aktivitás elvigye a fókuszt érzéseinkről, s pusztán “jóravaló fürgeséggel” kapcsolódjunk olyanokhoz, akik ennél többre érdemesek. Hagyjunk időt a lelkünknek, hogy utolérjen minket és egységbe kerülhessen velünk. Az Égiek most igen erős energiát adnak ahhoz, hogy begyógyuljanak régi sebeink. Ne szalasszuk hát el ezt a csodálatos lehetőséget!



A cikkben leírtak általános hatásokat jeleznek, nem helyettesítik a személyre szabott horoszkópelemzést. 
Az egyéni hatások megállapításához szükséges a születési horoszkóp ismerete, az azzal való összevetés.

vissza