Egyéb olvasnivaló

MIT ÍGÉR 2024.?

2024.01.08.

MIT ÍGÉR 2023?

2023.03.02.

MIT ÍGÉR 2022?

2022.02.25.

Hol jár a Hold?

Kapcsolat

Tel: +36-30/940-1848

E-mail:
rehus.gabriella@asztrologus-rg.hu

ÉRZELMI REGENERÁLÓDÁS

2019.05.31.

Június elején érzelmi életünk kerül fókuszba.

Június 1-én lassan elérkezettnek látszik az idő, hogy elengedjük a múlthoz való valós, vagy már csak a lelkünkben élő kötődéseinket. Elbúcsúzhatunk egy régi kapcsolattól, legyen az pár, barát, rokon, vagy ismerős. Elhagyhatunk egy évtizedekig követett szemléletmódot vagy magatartásmintát. Mindez könnyebben megy, ha valódi érzéseinket, szívből jövő vágyainkat követjük és képesek vagyunk lerántani a leplet illúzióinkról. És, hogy ez ne legyen túl fájdalmas, arról az Égiek gondoskodnak a Neptun és a Vénusz gyógyító erejével. Az elmúlt időszak átértékelő, átalakító energiáitól, illetve az ezek hatására átélt változásoktól egy kicsit el is fáradhattunk és még néhány napig érezhetünk egyfajta enerváltságot. Ha esetleg az utóbbi napokban vacakolt a torkunk, fájtak az izületeink, vagy netán bélrendszeri problémáink jelentkeztek, akkor ne aggódjunk, mert június 2-án megszűnik az a hatás, ami ezeket kiválthatta, így hamarosan helyreáll egészségünk.

Június 3-án délben Újhold lesz az Ikrek jegyében. Alkalmas időpont ahhoz, hogy új kapcsolatokra tegyünk szert, vagy változtassunk a régin és egy kicsit alkalmazkodjunk másokhoz. De kiváló alkalom arra is, hogy újszerűen közelítsünk meg élethelyzeteket, hogy kíváncsian szemléljük a világot, új dolgokkal ismerkedjünk meg, vagy frissítsük kissé beporosodott gondolkodásmódunkat. Ha változásra adjuk a fejünket, azt tegyük elköteleződésből, áldozathozatalra készen! Számítsunk azonban arra, hogy a következő 2-3 hétben okozhat egy kis fejtörést, hogy hogyan tudjuk ezt kellő bölcsességgel, összeszedettséggel és kitartással megvalósítani.

Június 4-én késő este a Merkúr a Rák jegyébe lép és együttállásba kerül a Holddal. Fokozottabb figyelmet kapnak érzelmi kapcsolataink, beszélhetünk arról, hogy mit érzünk, vagy családunk felé is fordulhatunk nagyobb figyelemmel. Mindenekelőtt azonban kapcsolódjunk legbelső énünkhöz, lelkünk legmélyéhez, értsük meg üzenetét és külső kötődéseinket is alapozzuk erre a belső szeretetkapcsolatra.

Június 5-től, ha őszinte érzelmekre, tiszta szeretetre vágyunk, akkor ideje kibújnunk eddig játszott szerepeinkből. Ne vezessük félre sem magunkat, sem másokat, inkább vállaljuk fel nyíltan mire vágyunk, mi az, ami szívből jön és mi az, ami csak illúzió.

Június 6-tól már érezhetünk egy kis kimozdulást az elmúlt napok esetleges lelki küzdelmeiből. Lecsitíthatjuk magunkban azt a duzzogó kisgyermeket, aki azt gondolja, hogy az egész világ ellene fordult és azt sem érti, hogy miért nem fogják már fel a körülötte lévők, hogy mi után sóvárog. Váratlan fordulat állhat be lelki életünkben, rendeződhetnek érzelmi kapcsolataink. Értékrendünk átalakulása, önértékelésünk, önbecsülésünk javulása biztonságos alapot nyújthat érzelmi életünknek. Már nem függőségeink mentén ragaszkodunk másokhoz, vagy egy élethelyzethez, hanem szabadon választjuk meg azokat az embereket és azokat a helyzeteket, ahol lelki nyugalomra, érzelmi biztonságra lelhetünk. 

Június 8-tól a Rák jegyében járó Mars sem ússza meg a Bak Szaturnusz-Leszálló Holdcsomópont-Plútó átalakító energiáit. A hónap végéig még felszínre kerülhetnek régi sérelmeink, felbukkanhatnak olyanok, akikhez a múltban érzelmi szálak fűztek. Bár előfordulhatnak fellángolások, vagy éppen viták, a Halak Neptun kedvező fényszöge gondoskodik arról, hogy helyrejöjjenek és ne elmérgesedjenek ezek a kapcsolatok. Nem visszarendeződésről és a régi érzelmek felmelegítéséről van szó. Inkább a tüske kihúzását, a sebek begyógyítását, begyógyulását élhetjük át. S végre békében elvarrhatjuk a kissé már kirojtosodott, levegőben lógó szálakat.
Június 9-én hajnalban a Vénusz az Ikrek jegyébe lép. Megengedhetünk magunknak egy kis könnyed időtöltést, lazulást. De ne várjunk többet, mélyebb dolgokat ettől, mint amit valóban rejt. Tényleg a lazaságot, rugalmasságot élhetjük át.

Június 10-én egy “karma-négyszög” rajzolódik ki az égbolton, mintegy kikérdezve a leckét, hogy végül mit határoztunk. Hiteles, őszinte és szívből jövő tiszta érzésekkel kötődünk, vagy felismerjük, hogy önmagunkat is félrevezetve alakítottunk egy szerepet, amivel mára már nehezünkre esik azonosulni, ezért inkább változtatunk helyzetünkön. Bármire is ébredünk rá, fontos, hogy a következő lépésünk olyan legyen, ami hitelesen felvállaható, ami lelkünk legmélyéről fakadó.

A cikkben leírtak általános hatásokat jeleznek, nem helyettesítik a személyre szabott horoszkópelemzést. 
Az egyéni hatások megállapításához szükséges a születési horoszkóp ismerete, az azzal való összevetés.

 

vissza