Asztrológia a mindennapokban

CSALÁDI IDILL

2018.02.19.

Február utolsó napjaiban fókuszban a szeretet és a család.

Február utolsó dekádja, pontosabban 8 napja nyugalmat, harmóniát tartogat számunkra. Nagy megrázkódtatásokra nem kell számítanunk. Sőt! Inkább úszhatunk a boldogságban. Igyekezzünk nagyobb figyelmet fordítani kapcsolatainkra, szeretteinkre. Most igazán örömteli perceket, zavartalan, meghitt napokat tölthetünk együtt.

Február 21-től továbbra is azt érezhetjük, hogy ha nem ragaszkodunk foggal-körömmel nézeteinkhez, ha képesek vagyunk más szemszögből rátekinteni dolgokra, beleképzelni magunkat a másik ember helyzetébe, akkor igazán idilli kapcsolatokat alakíthatunk ki, szeretetben, harmóniában tudunk létezni. A közös érdeklődés, hasonló értékrend mind segíti az együttléteinket, együttműködéseinket. Ha őszintén feltárjuk érzéseinket először is magunk előtt, majd az arra érdemesek előtt, az sokat segíthet a szeretetteljes és megértő kapcsolatok kialakításában. Ha viszont erre képtelenek vagyunk és folytatjuk tovább kisebb-nagyobb hatalmi harcainkat, továbbra is becsapjuk magunkat, megtévesztjük környezetünket, akkor ne is reménykedjünk  álomszerű kapcsolat kialakításában. Semmi sem lesz valódi bennük, minden csak csupa illúzió. Rajtunk múlik mit választunk. Persze sosincs késő a változáshoz.

Február 23-tól pár napig kifejezetten kedvező a helyzet ahhoz, hogy beszéljünk érzelmeinkről. Végre levethetjük magunkról azt a kényszerzubbonyt, ami lelkünket gúzsba kötötte. Felszabadulhatunk! Vagy azért, mert örömöt szereztünk azzal, hogy kimondtuk mit érzünk. Vagy azért mert véget vethetünk egy színjátéknak, egy szemfényvesztésnek és tiszta vizet öntve a pohárba élhetjük tovább lelki életünket.

Február 24-én csúcsosodhat ki ez az igazi megkönnyebbülés érzés. Tiszta szívvel, harmóniában magunkkal és környezetünkkel léphetünk tovább, nézhetünk elébe a következő napoknak.

Február 26-tól kiteljesedhetünk szeretet-kapcsolatainkban, feloldódhatunk a szeretet érzésében. Tökéletes napok jönnek a családi együttlétekhez, az érzelmekben való fürdőzéshez. Könnyedén elfogadjuk majd, hogy szeretteink mások, másképp gondolkodnak, de ettől még - vagy pont ezért - szeretjük őket. Eszünk ágában sem lesz ellenkezni, sőt kíváncsian figyeljük furcsaságaikat és jóízűen mosolyogva fogadjuk el különcségeiket.

Február 27-én egy papirsárkány lesz az égen, melynek sarkait alkotó planéták tovább erősítik érzelmeinket, összehangolódásunkat. Olyannyira, hogy többen új közös célként még esküvőt is fontolóra vehetnek. Erős vágy lehet bennünk a családalapításra, vagy meglévő családunk összekovácsolására. Nem akarjuk már a “szingli” életet, a fene nagy függetlenséget. Érzelmekre, a család szerető melegére vágyunk.

Február 28-án tovább fokozódik ez az érzésünk. Talán még egy közös teremtéssel, egy közös otthon létrehozásával, vagy közös gyermek vállalásával is szeretnénk megkoronázni ezt az időszakot. Úgy érezhetjük, hogy akkor alkotunk igazán jól működő egységet, ha szeretteinkkel közösen hozunk létre valamit. Olyasmit, ami igazán belőlünk, szívünk legmélyéről, kölcsönös szeretetünkből fakad.

A cikkben leírtak általános hatásokat jeleznek, nem helyettesítik a személyre szabott horoszkópelemzést. 
Az egyéni hatások megállapításához szükséges a születési horoszkóp ismerete, az azzal való összevetés.


vissza

Egyéb olvasnivaló

MIT ÍGÉR 2024.?

2024.01.08.

MIT ÍGÉR 2023?

2023.03.02.

MIT ÍGÉR 2022?

2022.02.25.

Hol jár a Hold?

Kapcsolat

Tel: +36-30/940-1848

E-mail:
rehus.gabriella@asztrologus-rg.hu